Azərbaycanın gözəllİk ustaları!
ru az

Xırt-xırtlı duzlu noxud!

Kulinariya
İlk öncə duzsuz suda qaynadılmış noxud lazımdır. Noxudun suyunu süzüb, sobanın tavasına kalka sərib üzərinə noxudu qoyun. Noxudun üzərinə istədiyiniz ədviyyatları əlavə edib (duz, bibər, qırmizi bibər, sogan tozu və s.) qaşıq ilə qatışdırın. Sonra 200 dərəcədə 30 dəqiqə sobada qızardın. Buyurun xirt-xırtlı noxud hazırdır.
Nuş olsun!

Daha çox burda : Конфеты из нута - Хрустящие!

Bunları da oxumadan keçmə!

Bütün xidmətlər

Daxil olun

və ya

Qeydiyyat

Siz
və ya
Daxil olun