Azərbaycanın gözəllİk ustaları!
ru az

Qızardılmış alma şirniyyatı

Kulinariya
Tərkibi:
4 ədəd alma
1/2 su stəkanı un
4 yemək qaşığı şəkər
1 yumurta
1 qəhvə fincanı süd
1 çay qaşığı vanil ekstresi
1 çay qaşığı qabartma tozu
Pudra şəkəri
Darçın

Hazırlanması:
Almalar yuyulur, sap qisimi oyulur və qabıqları ilə yarım santimetrlik halqalar halında doğranır. Un, şəkər, süd, yumurta, qabartma tozu və vanil qarışdırılıb hamar bir krem halına gələnə qədər əldə çırpılır.
Alma halqaları bu qarışığa batırılıb, yağlı kağız olan nimçəyə düzülür və 200°C sobada üzərləri qızarana qədər bişirilər. Soyuduqdan sonra üstlərinə pudra şəkəri və darçın qoyularaq servis edilir.

Nuş olsun!

Daha çox burda : Xaş -Xaşlı Çiçək Çörək

Bunları da oxumadan keçmə!

Sobada tava kababı

Sobada tava kababı

Новый вкусный рецепт кебаба от блоггера и любителя вкусно приготовить Нигяр Керимовой

Ətraflı oxu

Bütün xidmətlər

Daxil olun

və ya

Qeydiyyat

Siz
və ya
Daxil olun