Azərbaycanın gözəllİk ustaları!
ru az

Rafaelloya o unudulmaz dadı bəxş edən məşhur kremi

Kulinariya

Lazım olanlar:

Kokos qırıntısı – 70 qr.

Qatılaşdırılmış süd – 400 qr.

Kərə yağı – 200 qr.

Ağ şokolad – 200 qr.


Hazırlanması:

Kərə yağı ilə şokoladı əridərək qarışdırmaq. Aşağı dərəcədə yanmaması üçün davamlı qarışdırmaqla əridə bilərsiniz. Daha sonra qatılaşdırılmış südü əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Kokos qırıntıları əlavə edərək bir azda qarışdırın. Hazır Rafaello kremini şüşə bankaya yığıb soyuducuda minimum 3-4 saat (yaxşısı budur bütün gecəni) saxlamaq lazımdır. Əgər bu krem ilə piroq və ya tort bəzəmək istəyirsinizsə birbaşa istifadə edə bilərsiz.


Səhərə qədər sizin istifadəyə hazır Rafaello kreminiz olacaq. Bu cür krem təzə çörək, isti kofe və ya çayla sizin ən gözəl səhər yeməyinizə də çevrilə bilər.

NUŞ OLSUN!

Bunları da oxumadan keçmə!

Bütün xidmətlər

Daxil olun

və ya

Qeydiyyat

Siz
və ya
Daxil olun